Сподели своята история със съмишленици от голямата ни сцена!

Уважаеми приятели, планински водачи и приключенци,

2023 г. за нас е благодатен прецедент – Дни на предизвикателствата ще се проведат за втори път тази година – между 5 и 7 декември! С това любимият ни фестивал за спортове на открито, устойчив начин на живот, туризъм и екология се завръща в оригиналния си формат в края на есента!

Очаква ни нова зареждаща порция срещи с вдъхновяващи личности, вълнуващи пътувания до далечни дестинации чрез силата на приключенското кино и много полезни дискусии по важни за аутдор общността теми с градивни идеи за развитие.

2023 година е богата на кризи и предизвикателства. Вярваме, че е и годината на завръщане към епични лични приключения, соло или споделени с приятели, докосване до непознати кътчета от природата на България или света, запомнящи се хора и каузи.

В рамките на 18-то издание на „Дните“ ще разполагаме с ограничена, но все пак реална възможност, изживяните от Вас моменти да станат публично достъпни. За целта приветстваме вашите видео (и) документални материали, разказващи грабваща история, която нямате търпение да споделите с широка аудитория от съмишленици от голямата ни сцена.

Материалите, с които кандидатствате, трябва да отговарят на следните изисквания:

Качество на заснемане/ видео формат Full HD mp4

Дължина на видеото/презентацията: предимство ще имат видеа до 13-14 мин

Текст-анотация, който представя накратко вашата кандидатура

По възможност: снимки (snapshots) с качество за широкоформатен печат.

Три причини да участвате:
– Ще имате възможността да споделите проект или приключение с ентусиазирана публика
– Ще добиете увереност с реален сценичен опит
– Ще имате шанса да се запознаете с потенциални партньори и спонсори.

Краен срок за заявяване на участие за всички кандидатури (в проект и вече осъществени) – 15 септември 2023 г. на мейл lubo@odysseia-in.com