Break on Through (Пробивът)

 

В съвременното скално катерене, 5.15 е абсолютният връх в скалата по трудност, постижение, достигано до момента само от някои мъже, но никога от жена. Марго Хейс, малко известна 19-годишна девойка от Боулдър, Колорадо, е твърдо решена да промени това, като мобилизира тялото и ума си до краен предел.

Табличка със съответствието на категориите на трудност

 

Above The Sea

Chris Sharma, Malloca, Spain
photo:Adam Clark

Легендарният катерач Крис Шарма се връща в Майорка, където открива недокосвана, гладка стена. Ако успее да преодолее поредица от взривоопасни мятания в дълбокото и най-после да овладее пасажите, той ще установи, какво може да бъде най-трудното в света „соло над дълбока вода”.

 

Safety Third

За повечето катерачи, сигурността е на първо място. Но Брад Гобуърд не е повечето катерачи. Подхранван от еднодневни понички и невъзпрепятстван от страхови усещания, този млад талант предизвиква границите на страховитите традиционни маршрути, изкачвания без седалка и изпотяващи ръцете неосигурени соло изпълнения.

 

Stumped

Едноръката катерачка Морийн Бек може да изпраща вашите проекти, но тя не е тук, за да ви бъде вдъхновение. Пиеща, псуваща и държейки се далеч от прилично, тя натоварва остатъка от липсващата си ръка до краен предел.  Хората казват“ Уоу, сега нямам никакви извинения“, разказва Морийн. „Аз съм като вас и никога не съм имала извинения на първо място“, продължава тя“.

TRAILER: