Водещите на 11-то издание на фестивала Дни на предизвикателствата са добре познатите ни усмихнати Сашо и Марги. За втора поредна година те ще се погрижат за настроението и приятелската атмосфера в залата. 

Водещ 1: Марги

MargiАко попитате Марги къде живее през последните 10 години, със сигурност няма да получите конкретен отговор. Испания, Гибралтар, Австрия или Чили я приютяват през годините за по няколко месеца, а когато уж се прибере у нас, хваща гората, колелото, ските или мотиката.
Лятото планински водач и инструктор на детски лагери, а зимата ски учител в Тиролските Алпи, Марги не се спира…
Напоследък си почива, чакайки дългата зима , вършеейки из селския двор или в новия дом на Клуб на пътешественика, който създават заедно с Надето и Сашо в далечната 2012.  🙂
Марги ще бъде водеща вече за втора година, където ще споделя сцена със Сашо и всички гости на Дните!

Водещ 2: Сашо

SashoСашо е другата половина от екипа на водещите на Дните и съосновател на Клуб на пътешественика. Последните години ги прекарва в неуморно обикаляне по планините на Балканите, Европа и Турция, а за разнообразие успява да отскача до вулканите на Чили и пустините на Мароко. Работи активно като планински водач, а в свободното си време се отдава на строителни дейности на село.