Намери подходящите за теб очила Julbo в магазин ‘Стената’. Снимай се с #JulboDays и ги спечели!

Дни на предизвикателствата и ‘Стената’ ти дават възможност да изпробваш всички модели и плаки на очила Julbo в магазин ‘Стената’ и да се сдобиеш с тях като подарък.

Как?

В магазин ‘Стената’ ще намериш щанд с различни модели слънчеви очила Julbo. Посети някой от магазините и пробвай. Когато откриеш перфектния за теб дизайн и плака – снимай се с тях в магазина и публикувай снимката във Facebook или Instagram с #JulboDays.
Не забравяй да направиш поста публично достъпен, за да можем да го видим и да бъдеш един от избраните.

Награди – Кога?

През ноември, всеки петък в продължение на четири седмици екипът на Дните и ‘Стената’ ще избират по един печеливш от #JulboDays, който ще получи очилата като подарък. Снимайте се сами или с приятел, отбележете се и споделете кой модел сте избрали на #JulboDays.
Играта продължава до последната седмица на ноември.
Първото теглене ще бъде в първата седмица на новия месец.

За Julbo

Марката Julbo предлага висококачествени очила за планина и спорт – слънчеви очила и ски маски, с различни плаки за всяка ситуация. Фотохромни плаки с функция против мъгла, плака за ясна видимост към хоризонта, антирефлексни покрития и други плаки подходящи за различна светлина.
Julbo Eyewear има специализирани мъжки и дамски колекции Nautic, Speed, Mountain, Travel и детски очила, максимално предпазващи от слънчевите лъчи. Различните класове очила са изработени с качествени материали и дизайн, гарантиращи комфорт и максимално удобство.

Можете виртуално да ‘тествате’ плаките на Julbo тук.
Твоите очила те очакват в магазин ‘Стената’!