“България в 4 сезона” не е поредния документален филм за България. Това е една завладяваща история за шестгодишно българско момче, което минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето.

Post_4

Проектът Life in Four Seasons (“България в 4 сезона”) e инициатива, която цели да разкрие пред своята публика не само красотата на българската природа, не просто древността на българската история или величието на българския дух през вековете. В основната идея на проекта за филма са реалните човешки връзки, които се изграждат по пътя на комуникацията и мотивират един човек/едно дете да преследва мечтите си.

Посланието на кампанията “Събуди се” (WakeUp) е следното:

Предполагаме ще се съгласиш, че с навлизането на новите технологии и социалните мрежи, ние, може би, подобряваме скоростта на нашата комуникация, но не и нейното качество. Залепени за компютъра и телефона, нашите деца изпускат най-ценното – истинските, реалните човешки взаимоотношения, губят връзката със своите корени и с природата.

Кампания 

За реализацията на филма са нужни средства и организацията набира международно финансиране чрез платформата за съвместно финансиране – Indiegogo, на която хора от цял свят ще имат възможност да подкрепят кампанията “Събуди се” (WakeUp) и филма „България в 4 сезона“ (Life in four seasons), с което да участват във вдъхновяването на нашите деца.

На този адрес www.igg.me/at/wakeupnow можеш да подкрепиш реализацията на “България в 4 сезона” (Life in four seasons), а организаторите са подготвили най-различни подаръци за всеки дарител.

Проследете развитието на проекта на официалната Facebook страница.