Изложение

Поканени да участват като изложители са фирми и организации, които насърчават активния начин на живот, здравословното хранене и представят интересни и полезни идеи за свободното време. Ще се радваме и вие да станете част от изложението и представите своите продукти на една нова разрастваща се публика.

Ако искате да станете част от дневната програма на Дни на предизвикателствата или да представите своите продукти като изложител можете да се свържете с нас на имейл: info@predizvikatelstva.com

Участници

Крафт бира за айляк

През 2015 г. крафт бира Айляк бе премиерно представена на “Дни на предизвикателствата”. Оттогава богато охмеленият Айляк IPA вече е любим на множество ценители на бутиковата бира, заради силния си характер.

Това лято любителите на айляка бяха зарадвани и с Айляк Free Love
– бленд от хефевайцен и пилзенер, между традиционен немски ейл и добре охмелен сухо немски пилзенер

Очаквайте още от Айляк на 12-тите Дни на предизвикателствата!

Фрийрайд календар 2018

За втора поредна година фотографът Виктор Троянов представя фрийрайд календар. Новото издание предлага 12 цветни фотографии с атрактивни моменти от изминалия сезон, по-голям размер и подобрен дизайн.

Вдъхновени от катеренето, потърсихме дреха, която да осигурява естествената нужда от свобода при всяко движение. Започнахме с проучване и селектиране на материали, продължихме с кроене, шиене и… много катерене. През 2015 година създадохме българската марка за спортни дрехи Omsight.

facebook: @omsight     instagram: @omsight

Снегоходките Small Foot са последната иновация в ходенето по снега. Използвахме най-новите високотехнологични материали, за да опитомим въздуха – плавателно средство, използвано от векове. Така създадохме Small Foot –надуваемите снегоходки. Тази наглед проста концепция дава невероятна свобода и комфорт да покоряваш обширни зони с девствен сняг, като надуваш снегоходките само тогава, когато са ти необходими. Независимо дали си сноубордист, скиор, алпинист или просто обичаш да ходиш в снега, Small Foot са перфектните снегоходки.

smallfoot.eu

MyPomPom
Помпони, да помпони, които може да слагате и махате, колкото си поискате и където поискате шапки, каски, шалове и на каквото ви хрумне. Можете да ги комбинирате цветово, спрямо настроени или повод.
Това е една наистина свежа, цветна и забавна идея.
MyPomPom отделя помпона от шапката и започва да играе с него.
Елате да се запознаете с тях и да опитате на място как работи ☺
Очакват ви подаръци и изненади!
Ако ви стана интерсно, вижте повече тук : http://mypompom.eu / Фейсбук страницата – https://www.facebook.com/mypompom.eu/?fref=ts

Фондация По-диви Родопи
Фондация По-диви Родопи предлага нова визия за опазването на природата, където има повече място за природата, дивите животни и естествените процеси и където хората могат да развиват честен поминък от дивия свят. По-диви Родопите e българо-холандска фондация, a oт 2014г. смe част от паневропейската инициатива за възстановяване на дивата природа в Европа – Rewilding Europe.
Eдна от основните ни цели е да дадем повече свобода на естествените процеси да оформят отново природата на Родопите. Основна роля ще имат ключови местни диви животни – елени, диви коне, вълци и мечки, няколко вида лешояди (черен, египетски и белоглав), много грабливи птици и малкият по размер, но изключително важен лалугер. Краткосрочни инициативи подчертават ключовата роля на природосъобразната паша и повторното връщане на местни и диви тревопасни, които за съжаление са изчезнали от района. С възвръщането на дивата природа ще се работи и за опазването на старите гори и за популяризирането на все повече режими за естествено управление на защитените зони и ловните концесии.
Ще има и много работа за подкрепата на местни предприемачи, които да свържат своя бизнес с дивата природа и дивите животни. Фондацията ще работи още за развитието на устойчиви инициативи, които насърчават и съчетават опазването на природата, популяризирането на екотуризма в района и развитието на екологичното образование.
Фейсбук: www.facebook.com/RewildingRhodopes/
Сайт: www.life-vultures.com

уебсайт от: Hlebarov.com