Изложение

Поканени да участват като изложители са фирми и организации, които насърчават активния начин на живот, здравословното хранене и представят интересни и полезни идеи за свободното време. Ще се радваме и вие да станете част от изложението и представите своите продукти на една нова разрастваща се публика.

Ако искате да станете част от дневната програма на Дни на предизвикателствата или да представите своите продукти като изложител можете да се свържете с нас на имейл: info@predizvikatelstva.com

Участници

NICS е първото блокче на българския пазар от изцяло природни съставки. Природата може да осигури всичко необходимо за човешкия организъм. Всяко блокче NICS зарежда организма Ви с хранителните вещества, от които се нуждае.
И тази година на щанда на NICS ще можете да опитате страхотните натурални вкусове на всяко едно блокче, което съчетава четири основни елемента:
Natural – отношението ни кьм природата като източник на всичко, необходимо на човешкия организъм;
Ingredients – познанието ни за всяка една от ядките, семената, сушените плодове и меда в NICS;
Consciously – желанието ни да дадем разумен и честен избор за природосъобразно хранене, без заблуди;
Selected – отговорността ни кьм подбора и комбинацията на съставките, за да създадем осем NIСS-изживявания.

Сайт – www.nics.bg

Facebook –www.facebook.com/NICS.bg/

еЛек, производител на натурални, билкови, лечебни, веган, приготвени с любов и с органични съставки мехлеми и натурални кремове.

За феновете на активния живот можем да предложим мехлеми при травми, мускулни болки, навяхвания, разградима паста за зъби, естествен репелент, натурален слънцезащитен крем, мехлем за въстановяване на кожа.
Също предлагаме и хранителна добавка за здрави стави.

Сайт: www.tovaelek.com
facebook: @tovaelek

Крафт бира за айляк

През 2015 г. крафт бира Айляк бе премиерно представена на “Дни на предизвикателствата”. Оттогава богато охмеленият Айляк IPA вече е любим на множество ценители на бутиковата бира, заради силния си характер.

Това лято любителите на айляка бяха зарадвани и с Айляк Free Love
– бленд от хефевайцен и пилзенер, между традиционен немски ейл и добре охмелен сухо немски пилзенер

Очаквайте още от Айляк на 12-тите Дни на предизвикателствата!

Вдъхновени от катеренето, потърсихме дреха, която да осигурява естествената нужда от свобода при всяко движение. Започнахме с проучване и селектиране на материали, продължихме с кроене, шиене и… много катерене. През 2015 година създадохме българската марка за спортни дрехи Omsight.

facebook: @omsight     instagram: @omsight

Ауракамера – този феноменален руски уред е плод на напредналата техника и наука. Разработка на ядрените физици, той регистрира нашата аура и чакри посредством специфичен софтуер. Всяко живо същество носи био данни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват и визуализират от апарата, с цел да се покажат енергийните характеристика на човек.

Приложението на Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамика, форма, цвят и големина на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове- чакри. Това е единственият уред, с който можете да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето.

С какво ще ни помогне снимката с Аура камера?

Нашият потенциал, мисли, емоции и физическо здраве са отразени в Аурата! По цвета на аурата се определят качествата, с които човек е природно надарен и трябва да развива, за да постигне успех, а нивата в енергийните центрове показват протичането на енергия в човешкото тяло, като при недостиг и изтичане на енергия откриваме първопричината за изгубената хармония и даваме препоръки за възстановяването ѝ.

Вижте повече на Фейсбук страницата

Първия в България производител на суров шоколад с пчелен мед. Ръчно направен жив шоколад от био какаови зърна и органично чисти продукти. Шоколад, който е не само много вкусен, но и изключително полезен. Мощен енергизатор, пробвайте го по време на “Дните на предизвикателствата” 2016 и се убедете сами!

www.Christov.bio

Снегоходките Small Foot са последната иновация в ходенето по снега. Използвахме най-новите високотехнологични материали, за да опитомим въздуха – плавателно средство, използвано от векове. Така създадохме Small Foot –надуваемите снегоходки. Тази наглед проста концепция дава невероятна свобода и комфорт да покоряваш обширни зони с девствен сняг, като надуваш снегоходките само тогава, когато са ти необходими. Независимо дали си сноубордист, скиор, алпинист или просто обичаш да ходиш в снега, Small Foot са перфектните снегоходки.

smallfoot.eu

MyPomPom
Помпони, да помпони, които може да слагате и махате, колкото си поискате и където поискате шапки, каски, шалове и на каквото ви хрумне. Можете да ги комбинирате цветово, спрямо настроени или повод.
Това е една наистина свежа, цветна и забавна идея.
MyPomPom отделя помпона от шапката и започва да играе с него.
Елате да се запознаете с тях и да опитате на място как работи ☺
Очакват ви подаръци и изненади!
Ако ви стана интерсно, вижте повече тук : http://mypompom.eu / Фейсбук страницата – https://www.facebook.com/mypompom.eu/?fref=ts

Фондация По-диви Родопи
Фондация По-диви Родопи предлага нова визия за опазването на природата, където има повече място за природата, дивите животни и естествените процеси и където хората могат да развиват честен поминък от дивия свят. По-диви Родопите e българо-холандска фондация, a oт 2014г. смe част от паневропейската инициатива за възстановяване на дивата природа в Европа – Rewilding Europe.
Eдна от основните ни цели е да дадем повече свобода на естествените процеси да оформят отново природата на Родопите. Основна роля ще имат ключови местни диви животни – елени, диви коне, вълци и мечки, няколко вида лешояди (черен, египетски и белоглав), много грабливи птици и малкият по размер, но изключително важен лалугер. Краткосрочни инициативи подчертават ключовата роля на природосъобразната паша и повторното връщане на местни и диви тревопасни, които за съжаление са изчезнали от района. С възвръщането на дивата природа ще се работи и за опазването на старите гори и за популяризирането на все повече режими за естествено управление на защитените зони и ловните концесии.
Ще има и много работа за подкрепата на местни предприемачи, които да свържат своя бизнес с дивата природа и дивите животни. Фондацията ще работи още за развитието на устойчиви инициативи, които насърчават и съчетават опазването на природата, популяризирането на екотуризма в района и развитието на екологичното образование.
Фейсбук: www.facebook.com/RewildingRhodopes/
Сайт: www.life-vultures.com

ВИБРОФИТ

ВИБРОФИТ е млада компания, предлагаща стоки и услуги, свързани с Вашата красота и здравословен начин на живот – уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса. МАШИНИ ЗА ВИБРО ТЕРАПИЯ. Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия.10 минути на машината се равняват на час работа във фитнеса

В България подобни машини се използват предимно в някои фитнес зали
и са познати като Power Plate. Продуктите на Виброфит се различават от тези машини по това, че принадлежат към нова концепция.

При тях вибрацията се осъществява, освен по вертикала, така и по диагоналите на вибриращата плоча, за разлика от машините Power Рlate, където вибрацията е само по вертикала. Нашите машини наподобяват
естествено движение на тялото при ходене или тичане, което е по-
ергономично и създава комфорт при ползването.

В събота и неделя, от 12 ч ще можете да се включите в тестове с инструктор на различните уреди на ВИБРОФИТ

 Mentalist

Предизвикай ума си с Mentalist! Ела в първия escape room multiplex и провери ще успееш ли да излезеш от стаята за 60 минути! Екип от опитни специалисти в различни области изготвя и тества разнообразни предизвикателства, като най-добрите от тях са достъпни в единствения в страната ни Escape Room Multiplex – Mentalist. Тук можеш да разбереш повече за себе си, като предизвикаш сетивата си.”
www.mentalist.bg  / www.facebook.com/mentalist.bg/

Предизвикателствата на събитието започват още от входа! За всеки посетител Mentalist предоставя ваучер за безплатно посещение в нашия escape room multiplex. Ние те предизвикваме – готов ли си да приемеш предизвикателството и да разгадаеш всички загадки, за да избягаш…Очакваме те!”

В Дни на предизвикателствата Mentalist escape room multiplex се включва със специално ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Ще може да се потопите в духа на загадките със специални ни treasure hunt, в който може да се включи всеки! Вземете своето листче със загадки и  в която ще може да откриете скритите потайности на “Дните на предизвикателствата”. Разбира се всичко ще води към специални награди, които ще изтеглим на 14.11.2016г.! Очакваме Ви!”

Най-добрият детски лагер участва в „Дни на предизвикателствата“

Шаварите Кемп – защото детството трябва да е приключение!

Детски приключенски лагер на бреговете на язовир Искър, в сърцето на уникална екосистема. Каним Ви на незабравимо приключение на бреговете на язовир Искър. Елате, за да надникнем в гнездото на Малкия воден бик, да се спуснем със специален тролей през реката, да надникнем през тайно скривалище и разбира се – да направим спомени за цял живот!

https://www.facebook.com/shavaritecamp/

уебсайт от: Hlebarov.com